Na een lange voorbereiding met vele partners, was het eindelijk 12 maart 2011: de eerste Vreugdedag!

Ruim 30 kids genoten van het schaatsen (en de clinic) op de kunstijsbaan in Haarlem.

Een bezoek aan 'edu- boerderij'  Zorgvrij in Spaarnwoude zorgde voor veel speel- eet- en educatieplezier. Ook de stepstones waren vet favoriet!

DJ Robin stond bij terugkomst klaar om de laatste energie uit de dansende lichamen te halen.

Kijk snel naar de foto´s op onze site!

Ons doel was geslaagd: onbezorgd spelen, een hele dag lang, op naar de volgende Vreugdedag!

Het is zover: de eerste Vreugdedag op 12 maart 2011!

De kinderen gaan schaatsen (in Haarlem), pannekoeken bakken, met de boer door de stallen en spelen (bij boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude) en hebben een disco in Uitgeest!

Binnenkort meer info en foto's