Steun als bedrijf

Uw bijdrage voor kinderen

Om te blijven werken aan speelkansen voor alle kinderen en nog meer kwetsbare kinderen te helpen, zijn wij afhankelijk van particulieren en bedrijven. Steeds meer bedrijven willen zich samen met de stichting Kindervreugde inzetten voor spelende kinderen. Graag werken we samen met betrokken mensen zoals u! Sluit ook aan en help ons om deze kinderen niet in de verdrukking te laten komen.

U kunt de stichting op drie manieren helpen:

- door het financieel ondersteunen van ons werk of een specifiek project,

- door het beschikbaar stellen van uw producten, menskracht of kennis,

- door ons structureel te steunen en samen met ons een project voor kinderen op te zetten.

Per 1 januari 2010 heeft de Belastingdienst Jantje Beton aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Help de stichting Kindervreugde met uw gift

Stort uw gift dan op rekening 1541.74.645 t.n.v. Stichting Kindervreugde te Uitgeest, of klik op de knop 'iDeal' voor uw bijdrage.

Bij voorbaat onze hartelijke dank!